perjantai 15. maaliskuuta 2013

Peanut butter milkshake

No Johan nyt on markkinat! Innostuin oikein toisenki postauksen tässä kuussa tekemään::)

Vaikka mitään ei oo edelleenkää  tapahtunu. Kuulostaapa tosi mielenkiintoselta varmaan tää mun elämäni täälä ku jokanen tekstikappale alkaa sanoilla ''mitään ei oo tapahtunu.'' :DD Mutta vaikka tää arki onki vähän tylsää, niin kyllä joka päivään aina silti jotain härdelliä mahtuu se on saletti:PP Ja mikäli sielä joku on huolissaan mun viihtyvyydestä, niin voin kertoo että emmää täältä ihan heti kotiin tulisi;)

Vaikka seittemän kukautta ei mikään älytön aika ookaan, nii silti luulis että olis tässä ajassa jotenki jo kerenny tajuaan mihin sitä oikeesti tuli lähdettyä. Mutta hassua kyllä, välillä edelleenki tulee niitä hetkiä, kun huomaa, että ei hitto, täälä mää oikeesti oon haavettani toteuttamassa. Tyyliin yhtä kaveria lukuunottamatta varmaan kukaan, itseni mukaanlukien, ei lopulta(kaiken sen monen vuoden jahkaamisen ansiosta varmaan....) uskonu että koskaan oikeesti saisin lähdettyä. Minä, Suomen aikaansaamattomin ihminen:D Mutta ny on ainakin yks elämän unelma saatu täytäntöön. Ja sitä se oikeesti oliki, iso unelma, vaikka kuinka kökköltä sillon tällön joku päivä tuntuuki nii unelmaahan täälä ollaan elämässä, ei siitä mihinkä pääse.:) Vaikka nyt menis loput viis kuukautta ihan penkin alle, nii hetkeekään en varmana tuu katumaan että tänne lähdin.

No, tästä avaudun varmaan lisää. Viimeistään siinä vaiheessa ku laitan hakupapereita Harvardiin. Mutjuu. Vihdoin perjantai btw! No okei tääki viikko meni taas jotenki ihan supernopeeta, vaikken mitää ihmeellistä tehnykää. Salilla käytiin hengailemassa Leon kaa tänää ja sitte oonki vaan siivonnu. Mut seki on ihan ookoo ku voi samalla kuunnella musiikkia ja ehkä ihan hitusen facettaa ja no skypeki on iha hyödylline varsinki pyykkejä viikatessa tai kanaa nuijiessa(terkut Villelle::))! Tulee myös kivasti lisäjännitystä elämään ku odottaa että koska joku paukkaa kotio just sillon ku raahaan rakasta läppäriäni, sen johtoja, vessanpesuaineita ja imuria kaikkia samaan aikaan pitkin kämppää..:)

Mutta siis en oikeesti voi tajuu että oon ollu täälä jo seittemän kuukautta! 7!!! Tosa päivänä yhtenä ku olin taas kuskaamasa nii R siinä jotai mainitsi että ''säähä alat jo tuntee huudeja'' ja vastasin että no puolen vuoden harjottelulla... nii se oli ihan äimänä että ''puol vuotta??? Puol vuotta jo?''  Mut niinpä... time flies! Eilenki ku ostin uuden pesuaineen ja otin erivärisen pönkän ku viimeks ja sitte pesin pyykkiä sillä aineella ni se tuoksu toi mieleen kaikkia hassuja muistoja menneiltä ajoilta... Meillä siis oli sitä samaa saippuaa täälä joku viis kk sitte..:DD

Tää on nyt hirveen helppolukusta tää mun teksti, punanen lanka hoi! Nojoo. Emmä nyt oikeen mitään tähän keksi enää.. Paitti että huomena pitäis olla kivaa tiedossa, I'll keep u posted!;)

PS. Ku nää ny on vähän tällasia turhanpäiväsiä kirjotuksia, nii SAATTE YSTÄVÄT RAKKAAT KOMMENTOIDA ja kertoo vaiks että mistä te haluutte että tarinoin? Höhöö Moikka!

xx Saara


2 kommenttia:

  1. Turhanpäiväiset jutut on parhaita! Lisää tätä, kiitos!

    VastaaPoista
  2. Kanannuijiminen olikin ainoo asia jonka kuulin koko puhelun aikana selvästi :D

    VastaaPoista